Elke dag 10 nieuwe klanten!

Door Henrik Looij

“Elke werkdag 10 nieuwe huishoudens direct benaderen met een aanbod voor zonnepanelen”.

Ja, als initiatiefnemers van Sum of Parts doen we zelf ook vrolijk mee. En ik dacht echt dat het voor mij makkelijker zou zijn. Niets is minder waar… De afgelopen twee weken waren een achtbaan: gebrek aan (zelf)vertrouwen, keuzestress, moeite om prioriteiten te stellen, etc. Alles komt weer voorbij. Twee andere ondernemingen zijn succesvol, maar bieden dus inderdaad geen garantie.

Aangemoedigd door de andere deelnemers van Sum of Parts lukt het me dit patroon te doorbreken. Allereerst door een eerlijk gesprek met mijn compagnons te voeren over wat me tegenhoudt. Hierdoor ervaar ik weer vertrouwen in onze onderneming en ik realiseer me des te meer dat ik dit doe omdat ik het wil en kan, niets moet.

En nu aan de slag, nog tien te gaan vandaag.

Henrik Looij is oprichter van Made@Home

Made@Home is een campagne van jonge honden met een simpel doel: alle Nederlandse huishoudens op zonne-energie. Dat doen we door op een persoonlijke manier onafhankelijk advies en korting te bieden op de beste zonnepanelen.

X

There are no comments so far

Leave a Comment

Maak je geen zorgen. We gebruiken je email nooit voor spam.

Don't worry. We never use your email for spam.

Close